Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Smagsdommerne

Hej Tor
Jeg har længe søgt efter den første intromelodi til smagsdommerne. Jeg har virkelig prøvet at søge mange steder, google, dr.dk, youtube osv. Håber du kan hjælpe mig, som du har hjupet så mange andre.
Venlig Hilsen
Mads Alexander Roskjær

Hej Mads
Den oprindelige musik fra Smagsdommerne var skrevet af musikeren og produceren Halfdan E, som både har skrevet filmmusik, produceret plader for bl.a. tv-2 og stod bag Dan Turells plade Pas På Pengene. Hans musik til Smagsdommerne er desværre ikke udgivet nogen steder, så vidt jeg har kunnet få at vide fra DR2. Den nye kending er i øvrigt med det danske undergrundsprojekt The Crooked Spoke og hedder Sacrifice of a Common Thief.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *