Kategorier
Musiknyheder

Ny a-ha-oplevelse – ny CD

De kan ikke løbe fra, at deres allerstørste succeser som Take On Me og The Sun Always Shines On TV er mere end tyve år gamle, men a-ha lever stadig i bedste velgående. Den norske trio har netop udsendt albummet Foot of the Mountain, som med gruppens egne ord er en tilbagevenden til deres klassiske poplyd.

Da Morten Harket, Pål Waaktaar og Magne Furuholmen i starten af 80’erne fandt sammen, fik de naturligt nok brug for et navn til bandet. Det dukkede efter sigende op, da Morten bladrede i nogle af Påls noter til en ny sangtekst, som blandt andet indeholdt ordet ”a-ha”. Morten Harket mente, det ville være et formidabelt bandnavn, og med assistance fra diverse ordbøger, fik de bekræftet formodningen om, at der på de fleste sprog er noget positivt forbundet med det lille ord. Foot of the Mountain er a-has første album i fire år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *