Kategorier
Musiknyheder

Martin Brygmanns bedste

Når der udsendes opsamlingsplader, er de normalt fyldt med én sangers eller én gruppes mest elskede indspilninger, men i mandags udkom en lidt anderledes ”greatest hits”. Siden midten af 1990’erne har Martin Brygmann leveret iørefaldende sange til både sine egne projekter og til andre kunstnere, og nu er 16 af disse samlet på CD’en Brygmann’s Bedste Sange.

Pladen indeholder blandt andet det nummer, der ifølge Koda er det mest spillede på P3 og P4 siden 1993, for det var Martin Brygmann, der skrev Vent på mig til filmen En kort En lang. Jimmy Jørgensen, der indsang den sammen med Peter Frödin, havde ikke forventet så stor succes for Vent på mig. ”Den manglede ligesom noget og var mere sjov end hitpotentiale”, sagde han i foråret til Politiken. Med på den nye CD’en er også sange som Jeg vil i seng med de fleste, Vi skal ud i det blå og titelmelodien til de nye Far til fire-film.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *