Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Islands Brygge

Til Musikbrevkassen
Min søn og svigerdatter er flyttet i lejlighed på Islands Brygge, og i den anledning ville jeg gerne overraske dem med en vise om Islands Brygge. Jeg kender ikke titlen, men har hørt den sunget af bakkesangerinden Ingerlise Gårde. Hvor kan jeg evt. købe den? På forhånd tak.
Venlig hilsen Henning

Hej Henning
Titlen er faktisk blot Islands Brygge, men den er også kendt som ”Det gør vi også på Islands Brygge”. Inger-Lise Gaarde forbindes rigtigt nok med visen, der er skrevet af revyforfatteren Robert Arnold og komponisten Frank Leon. Du kan finde den på CD’en Inger-Lise Gaarde’s Allerbedste, og du kan læse hele teksten her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *