Kategorier
Musiknyheder

Bon Jovi støtter det iranske folk

På internettet florerer i disse dage ikke blot videoklip af protester mod valgresultatet i Iran, men også en sang, der støtter iranerne. Det er den eksil-iranske sanger Andy Madadian og rockstjernen Jon Bon Jovi, der har genindspillet klassikeren Stand By Me for at sende et signal om verdensomspændende solidaritet med det iranske folk ifølge Billboard.com. Andy Madadian havde allerede aftalt med sin amerikanske producer at indspille sangen, da de uden for studiet mødte hele Bon Jovi-bandet midt i deres frokostpause. Da bandet hørte om planerne, sprang de med på projektet, så man nu kan høre Andy Madadian og Jon Bon Jovi synge på såvel engelsk som farsi på den nye udgave af Ben E. Kings Stand By Me. Nummeret, der kan høres på Youtube, bliver ikke sat til salg på traditionel vis, men skal udelukkende spredes via internettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *