Kategorier
Musiknyheder

Lady Gaga i Danmark

Det er en af årets hotteste stjerner, der gæster Danmark i denne uge, når Lady GaGa giver koncert i København. Stefani Germanotta, som hun hedder i virkeligheden, havde i flere år skrevet sange til andre kunstnere, blandt andre Pussycat Dolls og Akon, før hun slog igennem som solokunstner med numrene Just Dance og Poker Face.

De fleste, der har studset over kunstnernavnet Lady GaGa, har også fundet ud, at hun er opkaldt efter et Queen-hit fra 1980’erne. Der er dog en særlig årsag til, at GaGa-navnet havnede hos Stefani Germanotta. Hendes producer og samarbejdspartner Rob Fusari syntes, at hendes sangstil mindede en del om den afdøde Queen-forsanger Freddie Mercurys, og med klar reference til Queen-sangen Radio Ga Ga ”døbte” han hende Lady GaGa. På fredag står hun på scenen i KB Hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *