Kategorier
Musiknyheder

Oh – 50 år med Carol

Et halvt århundrede er lang tid, men nogle ting modstår tidens tand uden problemer. Det gælder blandt andet en sang, som blev indspillet den 31. juli 1959. Sangskriveren Neil Sedaka havde efter sigende også gjort sit forarbejde godt, for han havde på forhånd undersøgt hits fra flere lande og fundet lighedstræk. På baggrund af sine ganske uvidenskabelige undersøgelser satte han sig for at skrive et nummer, der blandt andet skulle indeholde både et pigenavn og en karakteristisk trommerytme.

Resultatet blev en kærlighedserklæring til hans kæreste Carole King, som selv var sangerinde og komponist, og Oh Carol blev et stort hit – ganske som Sedaka havde satset på. På fredag er det 50 år, siden han gik i studiet for at indspille den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *