Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: I Call Your Name

Hej Tor
Hvem var den første, der enten i 1964 eller 1965 indspillede Beatles numret “I call your name”? Mener det var en amerikansk kunster, eller britisk?
Med venlig hilsen Helle Rugsted

Hej Helle
Den allerførste kunstner, der indspillede I Call Your Name, var Liverpool-sangeren Billy J. Kramer. John Lennon havde foræret ham sangen, som til Lennons utilfredshed blot blev en B-side på en af Billy J. Kramers singleplader i 1963. Derefter havde The Beatles den selv med på en EP i 1964, og denne version af I Call Your Name kan findes på Beatles-CD’en Past Masters Vol. 1. Med hensyn til dit amerikanske spor er det formentlig The Mamas & the Papas, du har i tankerne, for de inkluderede I Call Your Name på deres debutalbum i 1966.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *