Kategorier
Musiknyheder

Nelly Furtado på spansk

Den canadiske popstjerne Nelly Furtado har rødder i Portugal, og man plejer at høre hende på engelsk, men nu udsender hun for første gang en plade med numre udelukkende på spansk. Albummet Mi Plan, hvor arbejder hun sammen med blandt andre colombianske Juanes, bliver hendes fjerde siden 2000, hvor hun fik sit gennembrud med hittet I’m Like a Bird.

Den sang var ellers tæt på ikke at komme med på debutpladen, fordi producerne ikke mente, den havde hitpotentiale, men i det efterfølgende år slog den Nelly Furtados navn fast, og hun optrådte med den flere end 200 gange. I et interview pointerede hun engang, at det svarer til mere end 10 timer med den samme sang – uden at hun syntes, hun egentlig var blevet bedre til at synge den! Den spansksprogede plade udkom i mandags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *