Kategorier
Musiknyheder

Peter Bellis 50-års-jubilæum

Der er ikke mange sangere, der efter et halvt århundredes liv på musikscenen stadig er aktive og efterspurgte, men i år har vi en sådan jubilar herhjemme. I 1959 – fem år før pladedebuten – greb Peter Belli for første gang mikrofonen ved koncerter i københavnske ungdomsklubber, og 50-års-jubilæet markeres med en turné, et livealbum og en helt ny sang med den passende titel Rejsende i rock’n’roll.

Det er dog ikke første gang, Peter Belli synger om sin egen karriere. Det gjorde han også i midten af 70’erne på Rock’n’Roll jeg gav dig mine allerbedste år og for så vidt også på Peter Belli & Søn, som Bent Werther skrev til ham meget kort før sin død. Livepladen Rejsende i rock’n’roll, som også indeholder en DVD, udkommer på mandag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *