Kategorier
Musiknyheder

Ny gammel lyd fra Alphabeat

På mandag kommer der en ny plade fra en af de største danske popsucceser i mange år, Alphabeat. Det unge Silkeborg-band har dog ikke altid hedder Alphabeat, men startede oprindeligt ud under det endnu mere poppede navn Sodastar. Da de opdagede, at et tysk band optrådte under samme navn, skiftede de til Alphabeat-navnet for at undgå forvirring. Alphabeat slog for et par år siden eftertrykkeligt igennem med numre som Fascination og 10.000 Nights of Thunder. Gruppen fik endda også succes på de toneangivende engelske hitlister, og for tiden spiller de engelske radiostationer den nye single The Spell lystigt. Her har Alphabeat frisket deres 80’er-inspirerede lyd op med 90’er-nostalgi á la Black Box og Cut’n’Move.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *