Kategorier
Musiknyheder

Spandau Ballet på banen igen

Det er tyve år siden, de sidst har udsendt en single, men nu er Spandau Ballet på banen igen med et par nye sange, en turné og snart også et nyt album. Den genopstandne popgruppe var et af de største navne på den engelske scene i 1980’erne på grund af hits som Gold, Only When You Leave og ikke mindst balladen True.

Guitaristen Gary Kemp, som skrev True, var oprindeligt tilbageholdende overfor at præsentere sangen for de andre i bandet, fordi den var meget blød og soulinspireret i forhold til deres hidtidige materiale. Men bandkollegerne var begejstrede, og det samme blev pladekøberne, der sikrede True en førsteplads på hitlisterne i 21 lande. Spandau Ballet indledte tirsdag en britisk turné, der senere kommer til kontinentet, og 9. november udkommer pladen Once More med to nye sange og genindspilninger af deres gamle succeser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *