Kategorier
Musiknyheder

Berlin-murens jubilæumsmusik

På mandag er det 20 år, siden Berlin-muren faldt, og det markeres naturligvis på mange forskellige måder. Et af arrangementerne er en stor, gratis koncert ved Brandenburger Tor med overskriften Fest der Freiheit (Frihedens fest, red.), hvor Bon Jovi optræder. Og det er ikke bare de gamle hits som Livin’ On a Prayer og You Give Love a Bad Name, rockgruppen går på scenen med.

De præsenterer blandt andet også den nye sang We Weren’t Born to Follow, der skal ses som jubilæumsfestens uofficielle kendingsmelodi med linjerne “We weren’t born to follow, come on and get up off your knees, you got to stand up for what you believe”. Musikvideoen, som kan ses her, viser også billeder fra blandt andet den famøse aften i 1989, hvor Muren faldt og forenede Øst- og Vestberlin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *