Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Bryan Adams og Diana

Hej Tor
Jeg var i England i 1986 på sprogskole, hvor jeg lærte Bryan Adams at kende. Vi hørte en sang som har denne tekst: ”First time i saw her was on a magasin, next time it was on my tv scream, Rosana Rosana”. Det er sådan jeg husker teksten, men det er jo en del år siden efter hånden, og om det er Bryan Adams er jeg også usikker på. Håber du kan finde svaret på dette spørgsmål til mig, da jeg gerne vil høre sangen igen.
Med venlig hilsen
Jan Larsen

Hej Jan
Du har stadig rigtigt fat i dele af teksten, men de første linjer lyder “The first time I saw you was in a magazine, the next time was you was walkin’ cross my television screen”. Og pigen hedder ikke Roseanna, men derimod Diana, for sangen var ment som en munter kommentar til prinsesse Diana og prins Charles. Af frygt for forargelse blev Diana ikke udsendt på Bryan Adams-albummet Reckless, men i stedet som B-side på singlen Heaven i 1985. I dag kan den heldigvis også genhøres på nettet, for eksempel på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *