Kategorier
Musiknyheder

Hvor Norah gik hen…

Populære Norah Jones er nu klar til at udgive sit fjerde album. Pladen The Fall bliver lidt anderledes end de hidtidige fra sangerinden, der er allerbedst kendt for det jazzede gennembrudshit Don’t Know Why fra 2002.

Den udgave af Don’t Know Why, vi kender, er faktisk den helt oprindelige demo-version, som Norah Jones og hendes musikere indspillede i første hug. Egentlig opdagede hun tidligt under optagelsen, at lyden i hendes hovedtelefoner var forkert, og hun overvejede et øjeblik at afbryde optagelsen for at få rettet problemet. Det viste sig at være klogt at spille videre, for denne optagelse af Don’t Know Why endte med at rumme al den nærvær og nerve, som hun kunne drømme om. Norah Jones’ nye plade The Fall udkommer i næste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *