Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Boobs som CD eller mp3?

Hej Tor
Da jeg for 10 års siden valgte at sælge mine grammofonpladesamling tænkte jeg at jeg sagtens kunne skaffe musikken igen. Her 10 år efter har jeg fortrudt mit salg et par gange. Mange af pladerne har jeg kunnet skaffe, men en af de grupper jeg har måttet opgive at skaffe er den gamle danske gruppe Boobs. De lavede 3 album, ikke kun kendte sange som ”Hot hot” og ”Åh hvor jeg”. Jeg har forsøgt på nettet og musikforretninger og meget andet, men det har ikke været muligt at finde det. Bibliotekerne har pladerne der er så gennemspillet og overridset at de ikke er mulige at optage. Bibliotekernes kassetter kan man ikke låne, men skal gemmes i statsbibliotekerne. Jeg ville gerne kontakte pladeselskabet, men navnet Artic kan man ikke finde nogen steder. Har I et forslag på hvorhenne man vil kunne erhverve Boobs pladerne? (forkortet, red.)
På forhånd tak
Lars Lindholm

Hej Lars
Nej, det er ikke alt, der er blevet genudgivet på CD eller mp3, og da du allerede har forsøgt dig i bibliotekernes samlinger, er mit forslag, at du kontakter popgruppen Klondyke. Sagen er nemlig den, at Mikael K., der var frontmand i Boobs, i dag er aktiv i Klondyke – og måske kan han række en hånd. Du kan kontakte gruppen via klondyke.dk.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *