Kategorier
Musiknyheder

Bill Cosby udsender hiphop-plade

Bill Cosby blev i 1980’erne berømt for sin komedieserie Cosby & Co., der ikke kun var morsom, men også havde sine opdragende og socialt bevidste sider, og nu er han klar med et nyt projekt. Cosby har tidligere langet ud mod den såkaldte gangsta-rap, hvor teksterne ofte er grove, voldsfikserede og mandschauvinistiske, men i stedet for blot at være modstander af tendensen foretager den aldrende komiker nu et modtræk.

I denne uge udsender han selv et hiphop-album med tekster om social ansvarlighed og problemer som teenagegraviditeter, stofmisbrug og unge, der kvitter skolen. Det er dog ikke den gamle ”Dr. Huxtable” selv, der træder frem som rapper, men Bill Cosby har taget initiativet samt inviteret musikere og rappere, blandt andre Eric Clapton, LL Cool J og Alicia Keys. Pladen hedder derfor Bill Cosby Presents the Cosnarati – State Of Emergency.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *