Kategorier
Musiknyheder

Brandt & Bob – på CD og teater

Det er en stor mundfuld, Steffen Brandt har kastet sig over denne gang, og han har formentlig forberedt sig på, at nogle folk vil betragte det som unødvendigt, umuligt eller ligefrem som helligbrøde. Alligevel har forsangeren fra tv-2 valgt at debutere som solokunstner med en plade fuld af Bob Dylan-sange på dansk. Albummet Baby Blue udkom i sidste uge, og på lørdag er der premiere på teaterkoncerten af samme navn, som er en del af Brandts Bob Dylan-projekt.

Det er første gang, Steffen Brandt udsender Bob Dylan-sange, men det er ikke første gang, han synger Baby Blue. Det gjorde han faktisk også i 1990 på tv-2’s plade Vi bli’r alligevel aldrig voksne. Da var det blot en af hans helt egne sange, der havde titlen Baby Blue, mens de numre, der fra på lørdag kan opleves på Betty Nansen Teatret i København, i langt højere grad kan tilskrives et af hans gamle idoler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *