Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Langebro på Aalborg Stadion?

Hej Tor
Jeg har for første gang været på Aalborg Stadion og se en fodboldkamp. Flere gange under kampen spillede de i højttaleren en stump af en melodi, som jeg ikke kan få ud af hovedet. 2. linje lyder, som var det 2. linje fra Kim Larsens Langebro (”en tidlig mandag morgen”), bare spillet i hurtigere tempo. Kan du løse mysteriet?
Den anonyme

Hej!
Melodien har været brugt som AaB-tema i flere år, vist nok oprindeligt til klubbens ishockey-kampe. Den hedder Geordie og er baseret på en gammel italiensk melodi, som faktisk også var forlægget for Gasolins gennembrud Langebro. Techno-versionen, der bruges af AaB, er med Gabry Ponte og kan høres på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *