Kategorier
Musiknyheder

50% Beatles på nyt album

The Beatles bliver af helt indlysende grunde aldrig gendannet i denne verden, men i næste uge udkommer en plade, der opfylder drømmen halvvejs. Ringo Starr er nemlig klar til at udsende sin soloplade Y Not, hvor han blandt andet får besøg af Paul McCartney. På to sange giver McCartney sin ungdoms gamle bandkammerat en hjælpende hånd, dels som bassist og dels som duetpartner.

Pladens titel, som oversat til dansk er ”Hvorfor ikke”, henviser til, at Ringo for første gang nogensinde har påtaget sig producerrollen. Både i Beatles-tiden og på hans hidtidige soloudgivelser overlod han producerstolen til andre, men fremover vil han altid være sin egen chef, lige som han er det på Y Not. Det nye album indeholder også bidrag fra blandt andre Richard Marx, Dave Stewart og Eagles-medlemmet Joe Walsh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *