Kategorier
Musiknyheder

ABBAs nytårssang har holdt i flere årtier

Der er formentlig ingen popsang, der bliver spillet lige så meget omkring midnatstid nytårsaften som ABBAs Happy New Year. I sidste uge var der endda ekstra god grund til at skråle med på et par af linjerne, eftersom teksten indvarsler et helt nyt årti med ordene ”It’s the end of a decade, in another ten years time who can say what we’ll find, what lies waiting down the line in the end of 89”. ABBA-sangen skuede altså frem mod overgangen til 1990’erne og giver indtryk af at være skrevet i 1979 ved tærsklen til 80’erne – men det er slet ikke tilfældet.

Happy New Year kom faktisk til verden i april 1980 og blev udgivet senere samme år, så i sidste uge var det altså ikke fjerde, men kun tredje gang, den fungerede som soundtrack til et årti-skifte. Men mon ikke den også er med, når vi engang tager afsked med 10’erne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *