Kategorier
Musiknyheder

Endnu en Haiti-sang – Everybody Hurts

Som tidligere fortalt her på siden har amerikanske kunstnere genindspillet ”We Are the World”, og danske musikere har udgivet støttesangen Skrøbeligt fundament, begge til fordel for jordskælvsofrene i Haiti. Nu træder også britiske sangere ind i det velgørende arbejde med Simon Cowell, der er kendt som hård dommer i American Idol og engelsk X Factor, som bagmand.

Den britiske Haiti-hjælp er en genindspilning af R.E.M.’s ”Everybody Hurts”. Trommeslageren Bill Berry skrev sangen i håb om, at den kunne bringe håb til fortvivlede og nedtrykte unge mennesker med selvmordstanker – og nu skal ”Everybody Hurts” samle økonomisk støtte og dermed måske også en smule håb i den fortvivlende situation i Haiti.

Med på genindspilningen medvirker blandt andre James Morrison, Leona Lewis, Kylie Minouge samt både Take That og deres gamle makker Robbie Williams, som således forenes på plade for første gang siden bruddet i 1995.