Kategorier
Musiknyheder

Belindas Carlisles himmelske hits

Hvis man siger ”Belinda Carlisle”, vil de fleste popfans formentlig automatisk sige ”Heaven Is a Place On Earth”. Hendes karriere hænger uløseligt sammen med sologennembruddet, og det er derfor også i centrum på en ny opsamlings-CD.

”Heaven Is a Place On Earth” blev skrevet specifikt til Belinda Carlisle af et sangskriverteam, som begyndte deres arbejde med en idé om, at ”Heaven On Earth” ville være et fint navn til en Carlisle-sang. Titlen blev ændret undervejs, og selvom der hurtigt lå et udkast klar, blev hele verset skrevet om en måned senere, fordi det ikke fungerede, som komponisterne ville have det. Da Belinda Carlisle hørte det endelige forslag, blev hun meget begejstret – ganske som mange pladekøbere blev det i 1987. Nu har hun udsendt en kombineret opsamlings-CD og -DVD, der pudsigt nok bærer det oprindelige sangtitel ”Heaven On Earth”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *