Kategorier
Musiknyheder

Craig David synger Motown m.m.

Den engelske soulsanger Craig David har netop udsendt en plade med genindspilninger af gamle numre, og fra starten troede han egentlig, at det var en Motown-plade, han var i færd med at skabe. Sangeren bag hits som 7 Days og Walking Away vidste nemlig ikke, at Motown var et pladeselskab og ikke en genre, så en del af sangene på hans ”Motown-plade”, er reelt ikke Motown-numre. Det er titelnummeret ”Signed, Sealed, Delivered” dog.

I 1970 udsendte Stevie Wonder den nemlig på Motown-pladeselskabet efter at have skrevet den sammen med en anden blind komponist, Lee Garrett. Nu er en ny version af sangen blevet en del af Craig Davids repertoire sammen med numre som ”I Heard It Through the Grapevine”, ”Dock of the Bay og ”For Once in My Life”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *