Kategorier
Musiknyheder

Guns uden Roses – soloalbum fra Slash

I 80’erne og 90’erne var guitaristen Slash en af de bærende kræfter i bandet Guns N’ Roses, blandt andet på numre som Sweet Child O’ Mine og Paradise City. Slash, der ikke bare blev kendt for sit blændende guitarspil, men også for sit krøllede hår og sine høje hatte, har nu udsendt sit første soloalbum med hjælp af sangere som Ozzy Osbourne, Meat Loaf og Fergie fra Black Eyed Peas.

Saul Hudson, som Slash egentlig hedder, fik i sine unge dage sit kælenavn af en kammerat. Ordet har flere betydninger, blandt andet piskeslag, og kammeraten mente, at det var et passende kælenavn til en fyr, der havde fart på og altid havde gang i flere ting. Solodebuten, der også hedder ”Slash”, udkom i går.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *