Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sportslørdag

Hej Tor
Vil høre om du kan hjælpe mig med at finde frem til den gruppe der ligger som kendingsmelodi til ”det gamle DR sportslørdag”.
Pft. Michael H

Hej Michael
Kendingsmelodien skiftede faktisk et par gange i løbet af programmets levetid, men det stykke musik, som de fleste nok forbinder med minderne om Tommy Troelsen, Claus Borre og 80’ernes tipsfodbold, er nok “Reach Out” med George Duke. Du kan genhøre den på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

4 kommentarer til “Spørgsmål: Sportslørdag”

Phil Collins’ sang “Something Happened on the Way to Heaven” var også brugt i en periode som intro til Sportslørdag, if memory serves me correct”…

Hej AndersNår det handler om Sportslørdag-musik, tænker de fleste nok stadig på “Reach Out” med George Duke, “Garden Party” med Mezzoforte eller Mory Kantes “Yéké Yéké”. Men endnu tidligere end disse numre fra 1980’erne har tv-sporten brugt kendingsmelodier som “Sound and Vision” med David Bowie, Santanas “Soul Sacrifice” og “High Energy” med Evelyn Thomas. Jeg kan ikke huske billedsiden, som du henviser til, så jeg ved ikke med sikkerhed, om den passer til et af de nævnte numre – men det håber jeg.Mvh Tor Bagger

Hej,er det muligt at oplyse kendingsmelodien til sportslørdag da sportslørdag blev introduceret første gang sidst 70´er / start 80´er?Den kendingsmelodi er ikke nogen af dem som er nævnt på øvrige sider på nettet, når folk spørger om samme emne. Det er det helt tidlige jeg er interesseret i.Introen hvor bla en fodboldspiller knækker et hjørneflag og en basketballspiller smadrer noget glas mv. Hvor kan man finde det?1000 tak for forhånd.MvhAnders

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *