Kategorier
Musiknyheder

Burhan G – nu på dansk

En af de mest populære musikere på den danske pop- og R&B-scene hedder Burhan G, og på sit nye album synger den 26-årige sanger og producer kun på dansk. Han har på forhånd haft et stort hit med singlen ”Jeg vil ha’ dig for mig selv”, der skrevet en ny sang henover et nummer, som sidst i 80’erne blev både en succes og en skandale.

Titlen ”Girl You Know It’s True” lagde op til ærlighed, men frontfigurerne i Milli Vanilli var blot modeller, og det viste sig, at det ikke var deres egne stemmer på pladen. Det blev opdaget ved en koncert, hvor båndoptagelsen med de rigtige sangeren gik i stykker under netop ”Girl You Know It’s True”, så Milli Vanillis fupnummer blev afsløret. Den slags behøver Burhan G ikke frygte, når han på fredag synger live i Tivoli i København, blandt andet med numre fra det album, der udkommer i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *