Kategorier
Musiknyheder

Tom Jones fylder 70 år

Manden bag en af popmusikkens mest potente herrestemmer har gennem årene haft mange kælenavne og bevæget sig mellem endnu flere genrer. Nu gør Tom Jones sig klar til at runde et skarpt hjørne, når han på mandag fylder 70 år. Waliseren, der egentlig er født Thomas John Woodward, foldede sig allerede i sine unge år ud som sanger, og han pladedebuterede i 1964 med en single, som ikke blev nogen succes. Det gjorde til gengæld opfølgeren, som var skrevet af hans manager, der ikke havde kunnet overtale stjernerne Sandie Shaw og Frankie Vaughan til at indspille den, og derfor havnede ”It’s Not Unusual” hos den unge Tom Jones. Singlen løb ind i det problem, at BBC ikke ville spille nummeret i radioen, fordi Tom Jones lød for fræk, men efter piratstationerne tog den til sig, bredte ”It’s Not Unusual” sig som en steppebrand. Alderen bremser i øvrigt ikke Tom Jones, som i juli udsender et nyt album.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *