Kategorier
Musiknyheder

Ugens fodboldsang: Re-Sepp-Ten

Danmarks deltagelse ved VM er slut for denne gang, og 2010 går ikke over i fodboldhistorien, sådan som eksempelvis 1986 gjorde. Slagsangen fra dengang står også stadig som den bedste, så ”Re-Sepp-Ten” er stadig fast inventar ved danske fodboldfester. Det var Michael Bruun fra Tøsedrengene, der skrev musikken til nummeret, og han havde på forhånd bestemt, at den ligesom 60’er-hittet ”Da Doo Ron Ron” kun måtte spænde over fem toner.

”Både fordi jeg gerne ville have, at den skulle være let at huske, men også fordi fodboldspillerne overhovedet ikke kunne synge, så den skulle være let at have med at gøre”, fortæller Michael Bruun i bladet KODA/DK. Her afslører han også, at han gerne ville have haft Sanne Salomonsen med på nummeret, men hendes pladeselskab sagde nej, så Frank Arnesens duetpartner blev i stedet den dengang ukendte Dodo fra Dodo & the Dodos, hvis debutplade Michael Bruun var i gang med at producere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *