Kategorier
Musiknyheder

Dokumentar om The Doors

For 19 år siden sørgede filminstruktøren Oliver Stone for, at folk strømmede til biograferne for at opleve historien om rockgruppen The Doors. Nu får fans og andre musikinteresserede endnu engang chancen for at se Jim Morrison og hans band på lærredet, men denne gang er det gennem en dokumentarfilm.

”When You’re Strange”, som i sidste uge havde premiere i enkelte danske biografer, er sammensat optagelser, fra The Doors blev dannet i 1965 til forsanger Jim Morrisons død i 1971. Titlen er hentet fra sangen ”People Are Strange”, som udsprang af Morrisons depression og hans erkendelse af, at ”hvis man er underlig, bliver mennesker underlige”. Den nye film, ”When You’re Strange”, har skuespilleren Johnny Depp som fortæller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *