Kategorier
Musiknyheder

Ny dansk Tour de France-sang

I modsætning til fodbold er cykelsporten ikke kendt for at afføde mange hits og fan-sange. Der findes selvfølgelig undtagelser som Anne Dorte Michelsens ”Bjarne i den gule trøje” og ”De skal have baghjul nede i touren” med Drengene fra Angora, og er der kommet endnu en af slagsen. I anledning af årets Tour de France har den danske rockgruppe Pranksters sammen med en stribe gamle cykelstjerner indspillet ”Tre uger i juli”, som netop er udkommet.

– Jeg ved jo godt, at der ikke er de store sangfugle imellem os. Så jeg var noget nervøs for, hvordan det ville komme til at lyde – nok mest for mit eget vedkommende, har den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen sagt om sin indsats som korsanger og kommentator på sangen. Blandt de syngende cyklister er også Bo Hamburger, Lars Michaelsen, Alex Pedersen, Jørgen V. Pedersen og Michael Sandstød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *