Kategorier
Musiknyheder

Gammel dansk på nye flasker

Jazzmusikeren Chris Minh Doky har gennem årene været involveret i mange projekter, og nu står han bag en plade, hvor danske sangere fortolker numre fra 70’erne og 80’erne i nye, swingende versioner. På den netop udkomne CD ”Danske hits igen” kan man blandt andet høre Rasmus Nøhr synge ”Kom tilbage nu” fra 1985.

Den originale version stammer fra Danseorkestrets andet album, hvor musikerne havde arbejdet den karakteristiske rytme, vi i dag kender fra ”Kom tilbage nu”, men med andre toner. De toner viste sig at minde uhyre meget om hittet ”Love Is a Battlefield”, så gruppen så sig nødsaget til at ændre dem til en slagkraftig gentagelse af en enkelt tone. I løbet af ti minutter var grundbåndet på plads, og da sangen var færdig, vidste Danseorkestret godt, at de havde skabt noget helt særligt, fortalte de sidste år i ”Aftenshowet” på DR1. Med på ”Danske hits igen” er blandt andet også ”Jeg ved det godt” med Peter Frödin, ”Hele verden fra forstanden” med Julie og ”Elsker dig for evigt” med Camille Jones.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *