Kategorier
Musiknyheder

Bliv Freddie Mercury for en dag

På fredag vil man flere steder i verden kunne opleve folk klæde sig ud som den afdøde Queen-forsanger Freddie Mercury. Den velgørende idé stammer fra en engelsk Queen-fan, der gerne ville skabe opmærksomhed om Mercury Phoenix-fonden, som støtter forskning i HIV og AIDS. Gennem 24 timer bar hun et af Freddie Mercurys iøjnefaldende outfit, også i den bank hvor hun arbejder. Initiativet blev så godt modtaget – og indsamlede så mange penge – at fonden nu har gjort ”Freddie for a Day”-konceptet til en global begivenhed, som alle kan deltage i, hvis de vil støtte den gode sag. I år finder det sted fredag, mens ”Freddie for a Day” fremover vil ligge på Queen-sangerens fødselsdag 5. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *