Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sang fra filmen Honningmåne

Hej Tor
Har skrevet til dig før, men ang. en anden sang. Den jeg søger er i filmen Honningmåne og synges af Benno P. Hansen. Jeg har ikke kunnet finde melodien/sangen der hedder “I det fjerne” nogen steder. Alternativt kan filmen købes og så optage sangen fra filmen?
Med venlig hilsen
Torben Larsen

Hej Torben
Jeg har heller ikke kunnet finde et soundtrack eller lignende, der indeholder “I det fjerne” med Benno P. Hansen. Til gengæld kan man faktisk godt købe Bille Augusts film “Honningmåne” fra 1978 på DVD, f.eks. på gucca.dk og dvdcity.dk. På den måde kan du få fat i sangen.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Sang fra filmen Honningmåne”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *