Kategorier
Musiknyheder

Nyt Julie-album på flere sprog

Hun har udgivet plader på dansk, engelsk og grønlandsk, og hun kan skrive både popstjerne, skuespiller, tv-vært og tidligere medicinstuderende på CV’et. Nu udgiver den 31-årige Julie Berthelsen sit femte album, som er noget anderledes end de foregående. På den nye plade kan man nemlig høre dels to nye numre, dels grønlandske sange skrevet af hendes egen far og dels afdæmpede versioner af nogle af de sange, hun er blevet kendt for. Julies første succes på hitlisterne var med sangen ”Every Little Part of Me”, som hun ikke selv valgte, men fik foræret som en del af Popstars-konkurrencen på TV2. Nummeret blev et stort hit og findes nu i en ny version på albummet ”Closer”, der udkommer på mandag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *