Kategorier
Musiknyheder

10CC på dansk mini-turné

Danmark har i disse dage besøg af resterne af en af 1970’ernes store grupper. De oprindelige musikere i 10CC fik deres første kontrakt i 1972 og tog navnet 10CC på opfordring fra en pladeselskabsmand, som i en drøm havde stået foran Londons store koncertscene Hammersmith Odeon og set et skilt med teksten ”10CC – det bedste band i verden”. Så langt nåede gruppen dog ikke i den vågne virkelighed, men med hits som Dreadlock Holiday, I’m Not In Love og The Things We Do For Love fik de i de følgende år stor succes.

Graham Gouldman er i dag det eneste tilbageværende medlem fra den oprindelige gruppe, men sammen med sine nye musikere i 10CC giver han i aften koncert i Rødovre, mens de på fredag kan opleves i Esbjerg og lørdag i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *