Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Back to You

Hej Tor
Jeg har et par gange hørt brudstykker af sangen “Back To You” med Bryan Adams i radioen. Jeg har så efterfølgende søgt efter sangen på nettet, men hver gang jeg har fundet den, synes jeg altid, at der er tale om en live-version, hvilket irriterer mig lidt, da jeg mest af alt er til studio-versioner, med mindre jeg er til koncert et sted. Det er en rigtig god sang, synes jeg, men findes den ikke også i en studio-version – og i givet fald på hvilket album?
Mvh Jørgen

Hej Jørgen
Det er ikke så underligt, at du støder på en live-version af “Back To You”, for da Bryan Adams udsendte sin plade “MTV Unplugged”, var den et af de nye numre. Første gang verden hørte sangen var det altså i denne akustiske live-udgave, og jeg er ret sikker på, at Bryan Adams aldrig har udsendt en studieoptagelse af “Back To You”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *