Kategorier
Musiknyheder

A-ha slutter med begyndelsen

Den norske popgruppe a-ha er i gang med en længere afskedsturné, og et af de mere specielle stop gør de i London, hvor de i Royal Albert Hall fremfører hele deres debutalbum ”Hunting High and Low” live fra ende til anden. De fans, der har fået billet til Royal Albert Hall, vil således kunne høre trioen spille de numre, der kickstartede karrieren, så som ”Take On Me” og ”The Sun Always Shines On TV”. Albummets titelnummer ”Hunting High and Low” måtte under Golfkrigen i 1990 ikke spilles på de engelske BBC-radiostationer, fordi dens titel virkede upassende i krigstider, men sangen er naturligvis med, når a-ha på fredag tager afsked med engelske fans i Royal Albert Hall.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *