Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Krimi-sang fra TV2 Charlie

Hej Tor
Jeg læser af og til dine svar på bagsiden af vores udmærkede (men lidt for dyre) avis, og kom til at tænke på, om du måske kunne hjælpe mig? Jeg er faldet pladask for en sang, der er brugt som start- og slutmusik til en serie på TV Charlie, der blev sendt i sommers. Jeg tror serien hed ”Sagen genoptaget” og var med ham der spillede Jack i ”When the boat come in”, hvor 3 pensionerede politimænd sammen med en kvinde efterforskede henlagte sager. Lidt af teksten lyder: It’s allright, it’s okay, it don’t really matter if you’r old and gray.
Med venlig hilsen Ulla Andersen

Hej Ulla
Den engelske krimiserie fra TV2 Charlie hedder “Fornyet mistanke” (“New Tricks”). Kendingsmelodien hedder “It’s Alright” og synges af Dennis Waterman, som i serien også spiller rollen som Gerry Standing. Du kan høre sangen på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Krimi-sang fra TV2 Charlie”

Jeg er opså helt vild med musikken og Fornyet Mistanke. Elsker bare den specielle Brian.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *