Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: P3-hit med funky violin

Hej Tor
Sangen jeg søger en titel på bliver tit spillet på P3. Da jeg hørte den første gang mindede den ret meget om Bee Gees eller Sledge Sisters. Sangen er ret funky, og forsangeren har sådan en meget lys stemme. Derudover er der også noget violin i baggrunden (jeg er selv ret sikker på det er violin). Jeg håber du kan hjælpe mig, for jeg er simpelthen selv løbet tør for idéer.
Mvh. Henrik

Hej Henrik
Jeg ved godt, hvilket nummer du tænker på, og jeg er selv ret begejstret for det. Sangeren hedder egentlig Niels Bagge Hansen, men optræder under kunstnernavnet Vinnie Who. Han har lige udsendt debutpladen “Then I Met You”, og nummeret, man med jævne mellemrum kan høre på P3, er “Remedy”. Du kan høre mere til den funky lyd og den lyse stemme på Myspace.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *