Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: 90’er-musik til festen

Hej Tor
Jeg vil høre om du har forslag til noget musik til en fætter/kusinefest. Og de fleste af dem gik i byen i midt 90’erne. Både noget dansk og hits, men også noget vi kan høre mens vi spiser. På forhånd tak.
Hilsen Mads Christiansen

Hej!
Det bliver en større omgang, hvis jeg skal sammensætte en hel spilleliste til jer, så i stedet vil jeg foreslå jer – hvis I kan koble en computer til anlægget – at forsøge jer med den gratis musiktjeneste Grooveshark. Her kan I blandt andet finde playlister, som andre har sammensat og navngivet. Søg f.eks. på “90’s” eller find eksempelvis årslisterne fra P3’s Tjeklisten. God fest!
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *