Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Live-plade med Keld Heick & Donkeys

Hej Tor
Jeg mangler noget hjælp angående et gammelt album med Keld Heick & Donkeys fra 1980 som havde Titlen Keld & The Donkeys Live. Jeg ved at den er udsendt på LP og kassettebånd (havde engang det kasettebånd men har ulykkeligvis mistet det). Ved du om det album er genudsendt på CD eller om jeg skal ud på et snusket sortbørsmarked og finde enten kassettebånd eller LP?
Med de venligste hilsner fra Michael

Hej Michael
Det er bestemt ikke alle gamle udgivelser, der er blevet genoptrykt, efter vinyl og kassettebånd blev skiftet ud med CD’er, men jeg har fundet et tydeligt tegn på, at du har heldet med dig denne gang. Ifølge bibliotek.dk, der giver samlet oversigt over beholdningen på de danske biblioteker, findes der en CD-version af “Keld Heick & The Donkeys Live – 20 top-hits”, som du kan bestille hjem til dit eget bibliotek.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *