Kategorier
Musiknyheder

Glemt duet med Johnny Cash og Ray Charles

At Johnny Cash og Ray Charles udgav en duet i 1984, ved deres fans i forvejen, men at de også indspillede sammen tre år tidligere, har offentligheden ikke kendt til før nu. Under forberedelserne til en dokumentarfilm om Ray Charles blev der fundet et brev, hvor countrylegenden Johnny Cash skriver til den store soulsanger, at ”Jeg er så stolt, når jeg fortæller folk, at jeg har indspillet en sang med dig”, og at han gerne vil udgive sangen som single. Det skete dog aldrig, men efter fundet af det glemte brev opsøgte ”musikdetektiverne” pladeselskabet Columbia. De blev sendt videre til en gammel musiker og derfra til en studietekniker. Ifølge Billboard.com fandt han på et lager frem til ”Why Me Lord”, skrevet af Kris Kristofferson.

Duetten finds nu på CD’en “Rare Genius: The Undiscovered Masters” med sjældne Ray Charles-optagelser, som udkom i sidste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *