Kategorier
Musiknyheder

Paul McCartney genudgiver gamle plader

Paul McCartney vil genudgive sin musik fra tiden efter The Beatles, og den første i serien bliver den bedst sælgende plade, han lavede sammen med gruppen Wings, ”Band On the Run” fra 1973. Titelnummeret er et eksempel på, hvordan McCartney ofte skrev sine sange, nemlig med udgangspunkt i en tilfældig sætning han havde hørt. I dette tilfælde under et af de lange møder i det skrantende Beatles-selskab Apple Records, hvor George Harrison opgivende sagde ”If we ever get out of here” (hvis vi nogen sinde slipper ud herfra, red.). Paul McCartney digtede videre på fængselsmetaforen om at være spærret inde i kulturindustrien og skabte på den måde en af sine største succeser.

”Band On the Run” genudgives på en firedobbelt CD med interview, dokumentarudsendelse, remasterede sange og en bog med billeder taget af Linda McCartney.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *