Kategorier
Musiknyheder

Gammel Elvis på nye flasker

Der skal nok være masser af Elvis-fans, som mener, det er helligbrøde at lave om på kongens klassikere, men ikke desto mindre er det det, der sker på en helt ny plade. ”Viva Elvis” kommer i forlængelse af akrobat-truppen Cirque de Soleils Las Vegas-show af samme navn og indeholder kendte sange, hvor Elvis Presleys egen stemme er mixet sammen med helt nye arrangementer.

I radioen har mange nok allerede hørt ”Suspicious Minds”, der nu lyder som noget, U2 kunne have udsendt, men faktisk var Elvis Presleys udgave i 1969 også en genindspilning. Mark James lavede den året forinden, men Elvis mente, at han kunne gøre ”Suspicious Minds” til et endnu større hit. James ville dog have en større del af indtægterne, end Elvis’ manager brød sig om, men Elvis’ stærke ønske om at indspille sangen vandt i sidste ende. På ”Viva Elvis” findes også blandt andre “Love Me Tender,” “Blue Suede Shoes” og “Heartbreak Hotel” i moderne forklædninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *