Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Akkorder til øl-sange

Hej Tor
Nu har jeg ledt overalt på nettet efter akkorderne til ”Stik mig en øl”. Så hvis du vil prøve at finde dem, ville det være super. Jeg kunne også godt tænke mig akkorderne til Bjarne Lillers ”Hiv en bajer op”. Sidstnævnte bliver spillet hver fredag kl. 12 på DRP3. Jeg ville blive rigtig glad, hvis du kunne finde dem.
Tak

Hej!
Så vidt jeg kan se, findes noderne til “Stik mig en øl” i Imudicos Melodibog 9, men jeg har også forsøgt mig frem og kan fortælle, at den kører i de tre akkorder G#, C# og D#, så hvis du ændrer tonearten, vil du kunne spille den med f.eks. C, F og G. På “Knap en bajer op” skulle du også kunne klare dig med C, F og G, hvis blot du får placeret dem i den rigtige rækkefølge.
Med venlig hilsen
Stik-mig-en-Tor Bagger