Kategorier
Musiknyheder

Nelly Furtados årti på én CD

Den canadiske sangerinde Nelly Furtado kan i år fejre, at det er ti år siden, hun stormede til tops på hitlisterne med sin debutplade. Hendes første single ”I’m Like a Bird” blev et massivt hit i mange lande og gjorde hende til en stor popstjerne på meget kort tid.

Senere har hun opgjort, at hun i løbet af det første år optrådte med ”I’m Like a Bird” flere end 200 gange. Det svarer til mere end ti timer med den samme sang, og ifølge Nelly Furtado selv var det mest pinlige i den sammenhæng, at hun ikke følte, at hun undervejs var blevet bedre til at synge den. Siden da har kun haft hits som ”Maneater”, ”Say It Right” og ”Broken Strings”, og nu markerer hun det succesfulde årti ved at udsende en ”Greatest Hits”-plade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *