Kategorier
Musiknyheder

Rolling Stones med reggae-lyd

De fleste vil kunne genkende hans stemme, når de hører den, men Ali Campbell er ikke længere frontfigur i UB40, hvor hans specielle stemme blev kendt. Forsangeren fra den engelske reggae-gruppe har i de seneste år været solokunstner, og han har nu kastet sig over reggae-fortolkninger af britiske pop- og rock-sange. En af dem er en sang, som Rolling Stones nok ikke forestillet sig skulle gennemgå en sådan forvandling, da de skrev den i midten af 60’erne.

”Paint It Black” var nemlig tænkt som en langsom soul-sang, men i øvelokalet blev den mere rocket, med hurtige mellemøstlige rytmer og den orientalske lyd af en citar. I 2010 tager ”Paint It Black” endnu en drejning med reggae-lyd på pladen ”Great British Songs”, som udkom i mandags. Her har Ali Campbell blandt andet også indspillet “Hard Day’s Night”, “Love Is the Drug” og “He Ain’t Heavy He’s My Brother”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *