Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: “Jeg si’r højt…”

Hej
Jeg leder efter en helt speciel julesang. Sangen hedder “Jeg si’r højt..” og er med Tino. Sangen er fra ca. 1988, ved du hvor jeg evt kan finde den eller hvad den plade den er på, så jeg har lidt at søge efter.
Hilsen Linda Jensen

Hej Linda
Det er en juleudgivelse, man vist ikke har hørt i mange år, men der er en svag juleklokke, der ringer også hos mig. Tino lancerede “Jeg si’r højt” sammen med Chief 1 fra Rockers By Choice, men så vidt jeg kan opspore, findes nummeret kun på en singleplade. Du kan altså ikke hente den på et album eller en juleopsamling, desværre. Det nærmeste, jeg kan bringe dig “Jeg si’r højt”, er, at du angiveligt kan bestille den gamle vinylplade hjem via bibliotek.dk.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

2 kommentarer til “Spørgsmål: “Jeg si’r højt…””

Hej Tino
Det var da hyggeligt, at du ville blande dig her! 🙂 Jeg bringer dit tilbud videre til Linda, der er på jagt efter sangen.
Med venlig hilsen
Tor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *