Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Jørn Hjorting og “Music Music Music”

Hej!
Du har hjulpet mig før så måske kan du igen. Tilbage til dengang ruder dame var knægt og Jørn Hjorting lavede Dansktop brugte han “Music, music, music (put another nickle in)” som kendingsmelodi i en instrumental version. Kan du fortælle mig hvem det er med.
Arne Glintborg

Hej Arne
Jeg har desværre ikke selv har et bud på den version, du spørger om, og DR’s lytterservice har heller ikke kunnet hjælpe. For nuværende må jeg blive dig svar skyldig, men skulle en af Musikbrevkassens læsere ligge inde med de rigtige oplysninger, bringer jeg dem gerne videre!
Med venlig hilsen
Tor Bagger

2 kommentarer til “Spørgsmål: Jørn Hjorting og “Music Music Music””

Hej Martin
Mange tak for hjælpen – og linket! Jeg vil bringe det videre til Arne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *